Nytt namn.

Vi i pysselgruppen har länge gått och grunnat på ett namn som skulle kunna passa oss. Det är otroligt svårt ska ni veta!
Man vill ju ha ett namn som låter vackert, ser vackert ut och som inte lever ett eget liv allt för mycket. I vårt fall har vi inte heller velat "nischa" in oss i ett hörn. För om man, likt pysselgruppen får sina infall lika snabbt som en gris blinkar så kan man nog snabbt växa ur ett allt för inrutat namn.
Men vi har nog ändå alltit kännt att namnet pysselgruppen, som ju faktiskt blev till lite av misstag, har varit lite väl intetsägande. Även om det på ett perfekt sätt summerar vår verksamhet!

Vi har brainstormat och brainorkanat och det har alltid lett till att vi har fantastiskt roligt, kanske lite väl roligt och inget nytt namn har sett dagens ljus förrän... ja just de! NU!

 *fanfar!*

Vi har gått igenom alla förnamn, efternamn, ortsnamn,fina ord på finska, arabiska, samiska och göteborgska. Vi har alvarligt funderat på att kalla oss för "Hobbyverksamhet" eller varför inte " tattig massproduktion" (fast det var nog aldrig ett seriöst förslag..)

Men så en dag så trillade poletten ner, den sista brevduvan hittade hem och solen bröt fram genom molnen och visade oss rätt väg att vandra.
Därför kommer vi nu inom en snar framtid att kalla oss för Östra!
Östra. Ett vackert litet ord som känns gott att säga och som självklart syftar till alla medlemmarnas boende vädersträck i den eminenta staden Göteborg.

Mvh från gruppen av pysslare i Östra.
Vi ses å det snaraste!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0